Nanoblur

Nanoblur är det senaste inom skönhetstekniken. En kräm som ger effekt efter bara 40 sekunder. Förbättrar hudtonen, tar bort röda nyanser, mjukar och mattar huden, minskar stora porer och fina linjer – och mycket mer.

Du kan se upp till 10 år yngre på bara fyrtio sekunder. Då krämen är ny i Sverige är tillgången begränsad och efterfrågan har visat sig vara enorm – så ställ dig i kö om du vill prova på!

Resultat på under en minut!

Nanoblur är ingen kräm som utlovar hållbara resultat och på sikt gör att du ser yngre ut, detta är en quickfix för dig som vill piffa upp dig inför utekvällen, dejten eller mötet. När du tvättar av dig på kvällen försvinner effekten.

Hur fungerar Nanoblur?

Det är avancerad nanoteknik som har gjort det möjligt att ta fram denna kräm. Det är de mikroskopiska nanopartiklarna som ”trollar” bort ojämnheter och rynkor i din hud. ”Trolleriet” består av att dessa nanopartiklar reflekterar ljuset på ett sådant sätt att huden ser felfri ut.

Länge slutsåld – men går nu att få tag i

Nanoblur har länge varit slutsåld i Sverige och när nya leveranser har inkommit har de varit förbokade sedan länge. Nu verkar det äntligen som att det går att få tag på den i Sverige, men man vet aldrig hur länge det tar innan den är slutsåld igen.

Krämen togs först fram för att användas som makeup för HDTV-sändningar då eventuella defekter i huden annars framträdde väldigt tydligt.

Hur applicerar man Nanoblur?

Till skillnad mot många andra krämer där man smörjer in krämen så ”klappar” man istället in Nanoblur i huden med små lätta rörelser. Använder du foundation ska Nanoblur läggas på sist. Har du torr hud går det att blanda ut Nanoblur med en återfuktande kräm. Används Nanoblur med puder och/eller makeup ska den läggas på först.


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *