Boots No 7

Antirynkkrämen Boots No 7 har kallats mirakelkrämen från England. Den nya versionen heter Boots No 7 Protect & Perfect Intense Beauty Serum. Formulan är nu ännu bättre och ska vara dubbelt så effektiv på att släta ut rynkorna. Serumet har skapat stora rubriker och snabbt sålt ut både i Sverige och England.

Boots No 7 innehåller extrakt från lupiner som minskar uppkomsten av rynkor. Den innehåller även alfaalfa-extrakt som i kombination med det andra ökar effekten mot rynkorna.

Förutom dessa ingredienser innehåller Boots No 7 Protect & Perfect även antioxidanter och aminosyror som är kända för sina egenskaper att motverka åldrande av hud.

Snabb effekt utlovas och efter bara en månad kan rynkorna och de fina linjerna minskats med upp till hela 50%. Boots No 7 repararer även solskadad hud.

Aftonbladet lät en grupp kvinnor testa Boots No 7 Beauty Serum i 30 dagar och samtliga var nöjda med resultaten och skulle kunna tänka sig att fortsätta använda produkten. Kliniska studier har visat att produkten verkligen fungerar och minskar fina linjer och rynkor på ett effektivt sätt.
Professorer inom ämnet har kallat resultaten häpnadsväckande och sett resultat i jämförbar med receptbelagda mediciner – fast här utan några bieffekter.

Inte gör det saken sämre att krämen är billig jämfört med många andra produkter, för runt 300 kronor får du tub med Boots No 7.


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *